Innodea mukana Hankinta-Suomi-syysseminaarissa

Innodean toimitusjohtaja Hanna Pajunen-Muhonen mukana tänään Hankinta-Suomen-syysseminaarissa kertomassa tuoreen Valtioneuvoston julkaisusarjassa julkaistun raporttimme ”Julkisten hankintojen strategisen johtamisen parhaat käytännöt – 22 askelta menestykseen” -selvityksen tuloksista. Syysseminaarissa oli paikan päällä ja linjojen päässä yli tuhatsatapäinen yleisö kuulemassa ja keskustelemassa julkisten hankintojen tilasta ja tulevaisuudesta. – Tämä(kin) on ollut huikea projekti ja yhteinen matka mahtavan tekijätiimin Tero Saarenpää & Lauri Vihonen ja tilaajien edustajien sekä selvitykseen osallistuneiden organisaatioiden kanssa! Hanna kommentoi tunnelmiaan paikan päältä Ylioppilastalolta.

Julkisten hankintojen strategisen johtamisen kehittäminen on koko julkisen sektorin ja Suomen asia. Tästä on hyvä jatkaa tärkeää työtä hankintojen johtamisen parissa.

#hankintojenjohtaminen #hankintojenkehittäminen #strateginenhankinta #hankintasuomi #valtiovarainministeriö #kuntaliitto #innodeaoy #solitaoy #leadersbeacongroupoy

  Palaa takaisin »

Tapahtumat

Hankintapäällikön koulutusohjelma »

Aika: 04.10.2023 - 30.11.2024
Paikka:

Monimuotokoulutus

Oston peruskurssi »

Aika: 11.10.2023 - 30.11.2023
Paikka:

Monimuotokoulutus

Hankinnan tehostaminen digiajassa »

Aika: 23.11.2023 - 05.12.2023
Paikka:

Etäkoulutus