Johtamisen ja kyvykkyyksien
kehittämisen asiantuntija

Innodea Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen asiantuntijapalveluyritys. Osaamisemme rakentuu pitkäaikaiseen ja monipuoliseen kokemukseen sekä teoriasta että käytännöstä.

Osaamisemme kattaa useat yrityksen johtamisen ja kehittämisen osa-alueet, ulottuen muutoksen läpivientiin ja niitä toteuttavien ihmisten sparraukseen ja mentorointiin. Kunnioitamme asiakkaitamme ja heidän tarpeitaan: emme yritä tehdä kaikkea mahdollista kaikille, vaan keskitymme siihen, missä tarpeet ja vahvin osaamisemme kohtaavat parhaiten.

Asiantunteva, osaava ja innostunut toimintatapa sekä riippumattomuus ja luottamuksellisuus ovat meille tärkeitä asioita. Yrityksemme taustalta löytyy monipuolinen kokemus sekä käytännöstä että akateemisesta otteesta. Olemme jatkuvasti mukana tekemässä alaan liittyvää tutkimusta sekä julkaisuja eri muodoissaan. Meille on tärkeää pitää huolta osaamisen ja kyvykkyyksien kehittämisestä – sekä oman yrityksemme, asiakkaidemme, että koko kotimaisen elinkeinoelämän osalta.

Yrityksemme asiakkaita ovat teollisuus-, kauppa- ja palveluyritykset, julkisen sektorin organisaatiot sekä yksityiset ja julkiset koulutus- ja valmennusorganisaatiot. Asiakaskuntaamme kuuluu niin suuria konserneja ja organisaatioita kuin pk-yrityksiäkin. Yhteistä asiakkaillemme on halu kehittää organisaationsa kyvykkyyksiä ja toimintaa.

Asiakkaiden sanomaa

”Innodea on luonut itsestään todella laadukkaan brändin.”

Toimitusjohtaja, konsultointialan yritys