Vahvista organisaatiosi kyvykkyyttä

Pääpainopistealueemme ovat hankintojen ja ulkoisten resurssien johtaminen, hankintatoimen strateginen kehittäminen, toimitusketjun hallinta sekä yrityksen ja itsensä johtaminen. Avoin tai yksilölliseen tarpeeseen suunniteltu hankintavalmennus on erinomainen keino nostaa oman organisaation hankintatoimen suoriutumistasoa. Autamme asiakkaitamme vahvistamaan organisaationsa kyvykkyyksiä ja osaamisia, löytämään uusia oivalluksia toimintansa johtamiseen ja kehittämiseen – ja sitä kautta uusiin mahdollisuuksiin ja onnistumiseen.

Toimimme asiakkaidemme sparraajana ja valmentajana – sen lisäksi tutkimme, arvioimme ja kehitämme yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden toimintaa. Muutokseen tarvitaan uutta tietoa ja näkökulmaa, mutta muutoksessa onnistuminen edellyttää oivalluksia. Haluamme yhdessä löytää uusia näkökulmia ja tuoreita ajatuksia toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen – ja sitä kautta oivalluksiin ja onnistumiseen.

Hankintavalmennus – tie erinomaiseen hankintaosaamiseen

Hankintaosaaminen ja sen kehittäminen on erikoisalaamme. Ulkopuolinen hankintavalmennus on varma tapa oman organisaation ulkoisten resurssien tehokkaampaan johtamiseen – ja sitä kautta tuottoisampaan liiketoimintaan. Hankintojen paremmassa johtamisessa piilee valtava kannattavuuden kasvun potentiaali. Panostus osaamisen kasvattamiseen maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin toiminnan tehostumisena ja kannattavuuden kasvuna. Tutustu palveluihimme tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme keskustellaksesi organisaatiosi yksilöllisistä hankinnan kehittämisen tarpeista.

Tutustu asiantuntija- ja sparrauspalveluihimme >>

Tutustu valmennus- ja koulutuspalveluihimme >> 

Tutustu tutkimus- ja kehittämispalveluihimme >> 

Pysy kuulolla tarjoamistamme hankinnan osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista – seuraa meitä somessa

hankintavalmennus-hankinnan-johtaminen-ja-kehittäminen-hankinta-koulutus

Asiakkaiden sanomaa

”Innodean ja Hannan kanssa oli todella mukava tehdä töitä –
melkein harmitti, kun saimme projektin valmiiksi.
Lopputuloksesta tuli loistava. ”

Hankinnoista vastaava johtoryhmän jäsen,
kiinteistöliiketoiminta-alan yritys