hankintojen-johtaminen

Hanna Pajunen-Muhonen (DI)
Perustaja, toimitusjohtaja,
johtava asiantuntija

Hannalla on monipuolinen kokemus hankinnan ja toimitusketjujen kehittämisestä teollisuudessa, kaupassa sekä palvelu- ja julkisella sektorilla. Hän on toiminut aiemmin mm. VTT:llä tutkimusryhmän päällikkönä ja vetänyt laajoja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Hän on työskennellyt myös useita vuosia vastuullisissa johtotehtävissä asiantuntijapalveluyrityksissä. Hän on kirjoittanut yhdessä Kari Ilorannan kanssa vuonna 2008 ilmestyneen, vuosina 2012, 2015 ja 2018 täysin uudistetun kirjan ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan”.

Hanna on kehittänyt lukuisien yritysten ja organisaatioiden toimintaa. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti laaja-alainen kokemus ja osaaminen seuraavilla osa-alueilla: hankintojen johtaminen ja organisoiminen, hankintastrategioiden laatiminen sekä hankintatoimen kehittäminen. Hän on kysytty ja pidetty luennoitsija, valmentaja ja kouluttaja. Hanna myös opettaa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa ja hänen akateemisena tutkimusalueenaan on organisaatioiden kyvykkyyksien kehittäminen.

hankintojen-johtaminen

Sarri Toiviainen (KTM)
Johdon assistentti

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta vuonna 2015 valmistunut Sarri toimii Innodeassa akateemisena johdon assistenttina & toimitusjohtajan oikeana kätenä sekä konsultoi yrityksiä viestintä-, hallinto- ja henkilöstöasioissa. Hän on tottunut tiiviiseen työskentelyyn ylimmän yritysjohdon kanssa.

Taiteellista puoltaan hän pääsee toteuttamaan freelance-valokuvaajana, tutkinto alalta löytyy vuodelta 2023 Helsinki Design Schoolista.

 

hankintojen-johtaminen

 

Oskari Muhonen (Tekn.YO)
Juniorikonsultti, yritys- ja tuotantotalouden asiantuntija

Oskari on viimeisen vuoden tuotantotalouden opiskelija Aalto-yliopistossa. Hänellä on erinomainen osaaminen organisaatioiden ja projektien johtamisesta. Lisäksi hänen vahvuuksiaan ovat yritystalous ja prosessien optimointi sekä data-analytiikka. Opiskelun ja työn ohella Oskari on kilpapurjehtija, joka purjehtii Suomen purjehdusmaajoukkueessa ja on menestyksekkäästi edustanut Suomea useissa kansainvälisissä kilpailuissa.

 

 

Kuinka voimme auttaa sinua? Ota yhteyttä, niin jutellaan.

 

Pysy kuulolla tarjoamistamme hankinnan osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista – seuraa meitä somessa