Toimintaperiaatteemme

Osaaminen syntyy kokemuksesta ja jatkuvasta uuden oppimisesta. Osaamisemme pohjautuu monipuoliseen asiantuntemukseen. Haluamme kuitenkin myös kyseenalaistaa omaa ajatteluamme ja tekemistämme – asiakkaidemme hyväksi. Tämän vuoksi teemme jatkuvaa tutkimus- ja opetustyötä sekä alaan liittyviä selvityksiä.

Uskomme, että muutos ja vahva sitoutuminen uuteen syntyvät oivalluksista. Paras tapa kehittää asiakkaidemme toimintaa on synnyttää oivalluksia – yhdessä.

Sitoudumme siihen, mitä lupaamme. Asiakkaamme saavat tarpeidensa mukaisia ratkaisuja. Toimimme vastuullisesti ja keskitymme oleelliseen – sekä omassa toiminnassamme että asiakkaiden kehittämisessä.

Ihmiset ja ihmiskeskeinen toimintatapa muodostavat vankan perustan toiminnallemme. Meille inhimillisyys ja perhearvot ovat tärkeä asia. Tästä on osoituksena valintamme toimia perheyrityksenä.

Lahjoitamme säännöllisesti osan tuotoistamme suomalaisten lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Olemme myös mukana kansainvälisessä Plan-kummitoiminnassa ja tuemme Unicefin työtä.

Arvomme

Osaaminen & jatkuva kehittyminen
Oivaltaminen
Sitoutuminen & vastuunkanto
Inhimillisyys

Asiakkaiden sanomaa

”Innodea on luonut itsestään
todella laadukkaan brändin.”

Toimitusjohtaja, konsultointialan yritys