Hanna Pajunen-Muhonen (DI)
Perustaja, toimitusjohtaja,
johtava asiantuntija

Hannalla on monipuolinen kokemus hankinnan ja toimitusketjujen kehittämisestä teollisuudessa, kaupassa sekä palvelu- ja julkisella sektorilla. Hän on toiminut aiemmin mm. VTT:llä tutkimusryhmän päällikkönä ja vetänyt laajoja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Hän on työskennellyt myös useita vuosia vastuullisissa johtotehtävissä asiantuntijapalveluyrityksissä. Hän on kirjoittanut yhdessä Kari Ilorannan kanssa vuonna 2008 ilmestyneen, vuosina 2012 ja 2015 täysin uudistetun kirjan ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan”.

Hanna on kehittänyt lukuisien yritysten ja organisaatioiden toimintaa. Hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti laaja-alainen kokemus ja osaaminen hankintojen johtamisesta ja organisoimisesta, hankintastrategioiden laatimisesta sekä hankintatoimen kehittämisestä. Hän on kysytty ja pidetty luennoitsija, valmentaja ja kouluttaja. Hanna myös opettaa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa ja hänen akateemisena tutkimusalueenaan on organisaatioiden kyvykkyyksien kehittäminen.

Sarri Toiviainen (KTM)
Johdon assistentti

Akateemisena johdon assistenttina Sarri taitaa moninaisten ja useiden samanaikaisten projektien taustakoordinoinnin sekä työn metajärjestelyt. Hänellä on silmää erityisesti yksityiskohdille niiden muodostaessa tyylitellyn ja vakuuttavan kokonaisuuden asiassa kuin asiassa.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta vuonna 2015 valmistuneen Sarrin erityisosaamiseen kuuluvat henkilöstöjohtamisen erityiskysymykset sekä viestintä eri muodoissaan, erityisesti erilaisten materiaalien tuottaminen sekä verkkosivujen kehittäminen, ylläpitäminen ja sisällöntuottaminen.

 

Jukka Muhonen (DI)
Partneri, johtamisen
ja hallitustyöskentelyn asiantuntija

Jukalla on monipuolinen kokemus organisaatioiden johtamisesta ja muutosten läpiviennistä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän on toiminut liiketoimintajohtajana sekä muissa vastuullisissa johtotehtävissä. Lisäksi hän on toiminut hallituksen puheenjohtajana eri yrityksissä. Päätoimenaan Jukka työskentelee infra-alan rakennusyrityksen Oteran Oy:n toimitusjohtajana.