Yhteistyössä tulevaisuus 2 -seminaari

By marraskuu 15, 2015 Ajankohtaista No Comments

Yhteistyössä tulevaisuus 2 -seminaari tarjosi lohjalaisille yhdistyksille tilaisuuden tuoda esille toimintaansa yhteisen hyvinvoinnin rakentajana. Järjestöjen edustajien keskustelukumppaneina seminaarissa olivat Lohjan kaupungin työntekijät ja luottamushenkilöt. Keskusteluttajana toimivat KTM, coach Aino Elina Muhonen Innodea Oy:stä apunaan kouluttaja Anna-Riikka Kärnä Kasvuhuone osuuskunnasta.

Tavoitteena oli lisätä tietoa yhdistysten toiminnasta, palvelujen järjestämisen haasteista ja yhteistyön tavoista suunnaten samalla tulevaan. Miltä näyttää lohjalainen järjestökenttä nyt ja tulevaisuudessa? Miten rakennamme lohjalaista hyvinvointia kaupungin toimijoiden, yritysten ja järjestöjen yhteistyöllä?
Seminaari oli suunnattu järjestöväelle, Lohjan kaupungin työntekijöille ja luottamushenkilöille sekä sidosryhmille. Päivän aikana oli mahdollisuus löytää uusia kumppaneita ja yhteistyötapoja niin kaupungin palvelujen toteutukseen kuin järjestöjen keskinäiseen yhteistyöhön. Tilaisuudessa oli mukana myös yhteistyökumppaneita yrityksistä ja oppilaitoksista esittelemässä toimintaansa Sibelius-salin Yhdistystorilla.

Lue lisää: Tästä.