Innodea Oy:n toimitusjohtajana ja johtavana asiantuntijana toimii DI Hanna Pajunen-Muhonen.

Hannalla on monipuolinen kokemus hankinnan ja toimitusketjujen kehittämisestä teollisuudessa, kaupassa sekä palvelu- ja julkisella sektorilla. Hän on toiminut aiemmin mm. VTT:llä tutkimusryhmän päällikkönä ja vetänyt laajoja tutkimus- ja kehittämishankkeita. Hän on työskennellyt myös useita vuosia vastuullisissa johtotehtävissä asiantuntijapalveluyrityksissä. Hän on kirjoittanut yhdessä Kari Ilorannan kanssa vuonna 2008 ilmestyneen, ja vuosina 2012 ja 2015 täysin uudistetun kirjan ”Hankintojen johtaminen – ostamisesta toimittajamarkkinoiden hallintaan”.

Hän on kehittänyt lukuisien yritysten ja organisaatioiden toimintaa ja hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti laaja-alainen kokemus ja osaaminen hankintojen johtamisesta ja organisoimisesta, hankintastrategioiden laatimisesta sekä hankintatoimen kehittämisestä. Hanna on kysytty ja pidetty luennoitsija, valmentaja ja kouluttaja. Hän myös opettaa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa ja hänen akateemisena tutkimusalueenaan on organisaatioiden kyvykkyyksien kehittäminen.

Partneri, DI Jukka Muhonen toimii Innodea Oy:ssä johtamisen ja hallitustyöskentelyn asiantuntijana.

Jukalla on monipuolinen kokemus organisaatioiden johtamisesta ja muutosten läpiviennistä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Hän on toiminut liiketoimintajohtajana ja muissa vastuullisissa johtotehtävissä. Lisäksi hän on ollut hallituksen puheenjohtajana eri yrityksissä. Päätoimenaan Jukka työskentelee Oteran Oy:n toimitusjohtajana.

KTM Sarri Toiviainen toimii Innodea Oy:ssä johdon assistenttina.